Ditt Regnskap, Ditt system, Vår kunnskap. Dette betyr i sin enkleste form at vi jobber for deg.

Vi er kanskje digitale, men det er en årsak til at vi er lokalisert nær store kollektivtrafikk Hub’er. Vi mener at tilgjengelighet er vel så viktig. Vi er derfor lokalisert slik at du eller vi med enkelhet kan møtes enten hos deg eller oss. Vi mener at tiden du bruker på oss, skal være minimal. Det skal være en klar bruk/nytte fordel for deg som kunde når vi snakker samme. Derfor må du som kunde slippe å reise til oss for et møte om du heller ser at tiden brukes bedre et annet sted. Vi tar derfor mer enn gjerne tiden ut av vår hverdag til å reise til deg for et møte, fremfor å be deg komme til oss. Vi tar også mer enn gjerne møtene på Teams, eller på Skype om det er mer hensiktsmessig. Du som kunde er uansett hjertelig velkommen til våre kontorer om det er det beste alternativet. Uansett skal vi være lett å nå, og komme frem til.

Du og den merverdien du får ut av et regnskap vi har produsert, er hva som er viktig for oss. Merverdien skal du få gjennom moderne verktøy formet for den hverdagen vi har nå, og samhandling slik at du kan få den informasjonen som er viktig før den blir kritisk.

  • Vi tror på at digitale verktøy medfører bedre styringsverktøy for deg, og en enklere hverdag for å holde orden på fakturaer og betalinger.

  • Vi tror på at tilgjengelighet er veldig viktig, og å gi deg noe mer enn bare en kostnad.

  • Vi tror på at samarbeid mellom regnskapsføreren og ditt selskap kan skape synergieffekter som du kan dra nytte av i ditt selskap

  • Vi tror på at gjennom arbeidsdeling og digitale verktøy vil vi kunne øke din kapasitet til å arbeide med din bedrifts utvikling, ved å redusere tiden du i dag bruker på å flytte papirer.

  • Vi tror på at vår oppgave er å gi deg de beste rådene, slik at du ikke bryter noen lover utilsiktet.

Ditt Regnskap, Ditt System, vår kunnskap. Sammen skaper vi merverdi for deg og ditt selskap.

Be om et uforpliktende tilbud

Vi tar kontakt med deg innen 1 virkedag og skreddersyr et regnskapstilbud for ditt selskap.